Vertel anderen en volg ons!
Deel deze pagina:

Romantisch ballonvaren

 

Hoogtevrees garantie

Stel je wilt een ballonvaartcadeau geven, maar je twijfelt of de ontvanger wel durft vanwege mogelijke hoogtevrees? Over de kans op hoogtevrees in een luchtballon zodadelijk meer, maar toch is het een veilig idee dat je bij ons een annuleringsverzekering kunt afsluiten wanneer je de hoogtevrees bij één van de passagiers vermoedt. Mogelijke hoogtevrees hoeft dus geen obstakel meer te zijn om een fantastische ballonvaart cadeau te geven.

geen-hoogtevrees

Mét hoogtevreesgarantie durf je alles


Hoe werkt hoogtevreesgarantie

Hoogtevreesgarantie sluit je bij je af bij je reservering voor € 8,- per passagier. Direct bij de reservering geef je ook aan op welke datum het cadeau daadwerkelijk gegeven wordt. Tot 5 dagen ná ontvangt van het ballonvaartcadeau kun je namens de passagier annuleren wegens angst voor hoogtevrees.
Indien er ook al een datum voor een ballonvaart is gepland dan moet er wel minimaal 2 weken tijd zitten tussen het moment van annuleren en de afgesproken ballonvaartdatum. Bij reserveringen voor meerdere passagiers is het uitsluitend mogelijk om voor alle passagiers een hoogtevreesgarantie af te sluiten.

Hoogtevrees

Als je 'los' bent van de aarde verdwijnt de hoogtevrees vanzelf

Hoogtevrees in een luchtballon

Acrofobie, oftewel hoogtevrees speelt op wanneer je daar een gevoeligheid voor hebt ontwikkeld en vanaf een bepaalde hoogte naar beneden kijkt. Cognitieve hoogtevrees kan een angst zijn om (te willen) springen, of een angst dat de constructie onvoldoende veilig is. Optische hoogtevrees kan al paniek geven zonder enige bijgedachte, bijvoorbeeld vanaf een brug. In al deze gevallen gaat het om situaties waarbij er op enigerlei wijze contact bestaat met de aarde. Vanaf een kerktoren, en flatgebouw, of bijvoorbeeld een skilift. Ze maken allemaal contact met de aarde. Een luchtballon maakt na de start géén contact meer met de aarde en daarmee verdwijnt vrijwel iedere vorm van hoogtevrees. Ook in een vliegtuig kunnen passagiers van alles vrezen, maar hoogtevrees zit daar eigenlijk nooit bij. Ook een vliegtuig komt los van de aarde.

Vragen over hoogtevreesgarantie.