Vertel anderen en volg ons!
Deel deze pagina:

Romantisch ballonvaren

 

Huwelijksaanzoek

Een ballonvaart is voor bijna iedereen een hele intense belevenis. Of je wel of niet ooit in een draaimolen hebt gezeten dat vergeet je wellicht, maar je avontuur in een luchtballon vergeet je nooit meer. Een ballonvaart is daarom ook bij uitstek een unieke en originele gelegenheid om je geliefde ten huwelijk te vragen.  Of je nou kiest voor een exclusieve privé-ballonvaart zonder medepassagiers, of een ballonvaart mét medepassagiers hangt natuurlijk geheel af van je eigen wensen. 

Huwelijksaanzoek-ballonvaartHuwelijksaanzoek in een luchtballon

Champagne

Bij een 'gewone' ballonvaart ontkurken we altijd na afloop van de ballonvaart de champagnefles en heffen het glas. Bij een huwelijksaanzoek is het ook mogelijk om deze champagne tijdens de ballonvaart, na het aanzoek, in de lucht te drinken. Dit geeft een speciale dimensie aan je huwelijksaanzoek en aan je ballonvaart.
Als je champagne wenst tijdens je huwelijksballonvaart geef dit dan bij je reservering al aan, want we gaan natuurlijk altijd, zoveel als technisch maar mogelijk is, in op jouw specifieke wensen. 

Startplaats

Wanneer je een privé luchtballon voor jullie twee afhuurt kun je op de dag van de afspraak kiezen uit al onze startvelden die bij de actuele wind mogelijk zijn. Voor heel Zuid-Holland is de prijs qua reisafstand dus all-inclusive. Heb je een eigen veld en wil je daar vandaan vertrekken, laat het ons dan even weten. We onderzoeken deze plek en als je eigen startterrein geschikt is en de windrichting werkt ook mee op de dag van de ballonvaart, dan vertrekken we natuurlijk gewoon vanaf je eigen veld.


 Klik hier
 voor tarieven voor je eigen privé-luchtballon voor je huwelijksaanzoek.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen.