Vertel anderen en volg ons!
Deel deze pagina:

Romantisch ballonvaren

 

Verras je vriend(in)

'Gewoon omdat ik van je hou'.......het hoeft natuurlijk niet altijd Valentijnsdag te zijn om je vriend(in) te verrassen met een leuke activiteit. Een ballonvaart is natuurlijk een fantastische en spannende activiteit die jullie niet snel zullen vergeten. Zeker wanneer je spontaan en op korte termijn een luchtballonreisje reserveert voor jou en je vriend(in) zal het jullie beiden nog lang bijblijven. Een last minute is daarvoor een betaalbare suggestie en ook nog vaak op korte termijn realiseerbaar.  

vriendin cadeau

Verrassing!

Eerder of later ballonvaren

Je kunt een ballonvaart met je vriend(in) natuurlijk ook wat verder vooruit plannen, en een Ballonbon geven wanneer je nog niet weet wanneer je partner precies hiervoor beschikbaar is. De verrassing is dan weliswaar gegeven met de Ballonbon, maar nu kunnen jullie samen een ballonvaart plannen en belangrijker nog, er samen naartoe leven.

Opstijgplaatsen voor onze luchtballon

Kijk bijvoorbeeld ook eens op onze lijst met geplande ballonvaarten of er een avond en (mogelijke) startlocatie voor je bijzit?
Wanneer jullie met ons meegaan dan zullen wij er in ieder geval alles aan doen om van jullie ballonvaart een waar succes te maken.

En wanneer je nog vragen aan ons hebt?